Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jävulskap-galenskap-äktenskap

Faller som i trans
kan inte bromsa utan följer dina steg

smyger i skuggorna ditt fönster står på glänt

beröring hud mot hud
smälter samman med varandra

en sekund av stulen tid
en timma av närhet

vill ha dig förevigt
i mitt minne

vill aldrig glömma
dig




Fri vers av Angnes
Läst 169 gånger
Publicerad 2012-07-15 21:42



Bookmark and Share


  Björn Donobauer
.. nästan ingen är oförglömlig, det ser minnets skuggor till..
2012-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Angnes