Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gemenskap


Tårar blandas med svett och hud

rinner som svart mascara ner för kinderna


svart som sot

svart som natten och min dag


säg att vi träffas igen


jag vill inte vara en skugga

bakom en sten








Fri vers av Angnes
Läst 148 gånger
Publicerad 2012-07-16 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angnes