Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så var jag där igen

Där jag inte skulle hamna
I en annan mans famn, längtande, trånandes

En älskare

Jag som älskar dig, min man tro inget annat
allt vi delar och har tillsammans

Det låter inge vidare, men han fyller mig och ger mig det där som vi saknar

Jag har det bra, trivs och älskar
dig och barnen
vill ha er för evigt vid min sida

Men jag faller rakt ner i hans famn, hans händer som smeker min kropp, utforskar mig
som om jag var den vackraste kvinnan på jorden
Hans blick som trånar och längtar efter mig

Han får mig att känna mig vacker, snygg, sexig och oemotståndlig


Hög på kärlekens rus, ett hotellrum nära
vi smyger i skuggorna, dansar runt varandra

När ingen ser nuddar din hand min
hud mot hud


och jag är fast






Fri vers av Angnes
Läst 143 gånger
Publicerad 2012-07-18 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angnes