Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den artificiella sömnen

Sväljer ner dig med ett glas vatten

Lägger mig på rygg

Pulsen ökar och rädslan kommer

Men snart ska jag få sova



Känner hur kroppen sakta domnar

bit för bit

men det är i alla fall sömn




Fri vers av Angnes
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-12 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angnes