Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du mitt kall

Du är både kantig

och sträv


du raserar mig i samma

stund som dina armar drar mig upp

ur sängen vareviga morgon.


Du är med mig

när jag hälsar solen välkommen och

när mitt ansikte vilar

mot regnvåt asfalt i lördagsnatten.


Du är på gott och ont,

du,

mitt kall här i livet.




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 165 gånger
Publicerad 2010-05-11 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon