Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den femte årstiden

Jag hörde, i väst en röst
en kall och regnig höst
Dimma, låg, likt pulveriserat strössel strött över granskogen

Försommarvärmen gned sig försiktigt mot min kind
Jag log och kunde smaka doften av orden i en vind

Jag samlar mina tankar runt en brasa inatt
Jag funderar på hur jag ska hinna ifatt

Alla dessa år på denna kulle
Jag trodde jag redan visste vart jag skulle

Vart jag ville, mil mål och min utopi

Min dröm, om en anarki




Fri vers (Spoken word/Slam) av Rasmus Ström
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-12 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rasmus Ström
Rasmus Ström