Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godis ur handen

Mycket tvekande
tog min söta kattfröken
godis ur min hand




Bunden vers (Haiku) av Patrik Orion Sten
Läst 497 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-12 20:31



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
En så rar kattflicka!
2010-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten