Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad det blev av det

 

Och jag satt där

längtande

utan att veta om det

med lite ljummet vatten i en pappersmugg
med mördarförkylningen på väg upp ur halsen
med sömniga praon vid sidan
med pratglada farbrorn på andra sidan bordet

och försökte se ut som en smula
högkoncentrerad
skjutjärnsjournalistik

när bröstet slog ut och mindes;

du rörde vid mig igår

ja,
det gjorde du faktiskt

och jag är

vad det blev av det.




Fri vers av Saga-Sofia
Läst 754 gånger
Utvald text
Publicerad 2005-11-11 16:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh, speciellt dessa rader grep mig:

du rörde vid mig igår
ja,
det gjorde du faktiskt
och jag är
vad det blev av det.
2005-11-17

  Dan Linder
Ljuvlig samtidsskildring och underbart drömsk utan att för den skull ha rosa, luddiga kanter. Närvaron är total och bilderna tydliga som dagsljus.
2005-11-14

  swimsus@gmail.com
japp..läste den här redan samma dag du skrev den, o har läst den ett par gånger nu..lika underbart skildrat var gång..hur vuxenvärlden blir penetrerad av drömsk kärlek i tid o otid..strålande skrivet!
2005-11-14

  Tide
Underbart, hudnära...släpper du in mig bland orden, och jag njuter
2005-11-13

  Elin S
Jag fångas av den här.

Särskilt

"när bröstet slog ut och mindes;

du rörde vid mig igår

ja,
det gjorde du faktiskt

och jag är

vad det blev av det."

Snyggt!
2005-11-12

  Ola Nilsson
så vackert. så mycket. mitt i allt.
2005-11-12

  Myself
fint beskrivning av hur tankar bär iväg,en vanlig dag.
2005-11-11

  madinsane
bara sätter mig ned och är. vardag när den är som skönast!
2005-11-11

  Propella
Woooooooow

*andas ut efter att ha hållt andan hela texten igenom*

"när bröstet slog ut och mindes;

du rörde vid mig igår"

Jag. Avgudar: Den. Här.
2005-11-11

  Ola Rydberg
bra och målande
om människor i sin närhet och
känslor
gillar ochså slutet
2005-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Saga-Sofia
Saga-Sofia