Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Giftet, min väg ut

Något som liknar ett glas i min hand
Med hastiga gester
dräller jag ut mycket utav giftet

Det dunkar, slår, dånar i väggarna
musiken hörs inte längre
Jag uppfattar inte ett enda ord

Det är en skön känsla att inte känna något
Inga problem finns
För en gångskull lever jag i nuet

Morgondagens problem göms i giftet
Det som så lätt kastades över bord
Men i botten av glaset ligger musikens tystnad kvar

Jag känner hur jag förs bort
Dock så är det ingen mänsklig hand som mig styr
Men i botten av glaset seglar fartyget vidare
Mot dagar utan problem

Ett glas som för mig med
på de bortglömdas äventyr
Det är en skön känsla att inte kunna känna någonting alls




Fri vers av Elisabeth Johansson
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-13 15:11



Bookmark and Share


  LassO
vacker,ruskig men bra skriven. visar att även om du kanske inte tänkt göra så, så har du tänkt så.... en erfarenhet med
2010-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Johansson
Elisabeth Johansson