Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pigmentförändringar

Kärleken spillde
ut sina akvareller
i min lekamen

som drack sig otörstig på vätskan

pigmenten stannade kvar




Fri vers av prima donna
Läst 186 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-16 22:17



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Härlig!
2013-08-16
  > Nästa text
< Föregående

prima donna