Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Min" katt på katthemmet, ska få en ny ägare.


En ny ägare

Tryckande åskdag
Katter väntar på syre
Du är förlorad




Bunden vers (Haiku) av Patrik Orion Sten
Läst 437 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-14 18:42



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Texten andas separationsångest; snyggt haikuat om en älskad katt.
2010-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten