Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fick nyss veta att sjukdomen kan ge 3-4 år. fr om när då tänkte jag. kanske har jag  2 år kvar att leva. varenda sparad krona ska vara slut.




Mjukvara

Jag är fortfarande densamma. Dvs inga hårda tag. Däremot säger jag ifån.

Snäste av en energitjuv som sitter o gnälller om KRAV. Fys frisk men tål inga krav.

Det tålde inte jag, Kommer inte ens utanför dörren. Ibland behöver man sanningen,,,,,,,,,

Önskar att det fanns någon mysgubbe at umgås med. Men vem vill vara mysig ihop med en som snart ska dö? 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 502 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-14 19:28



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Energitjuvar får du räkna bort och någon energigivande mysgubbe önskar jag dig. Viktigt är att leva i detta nu och fokusera på det man kan göra.
2010-05-16

  Bibbi VIP
Din smärta är min och jag lever på hoppet att Du ska få alla behov tillfredsställda i Din nuvarande situation och får fortsätta att vara ett salt och ett ljus i förruttnelsen som Du alltid varit.

Påminner Dig igen om Ylva Eggehorns "Stå stilla i smärtan"!!!
2010-05-15

  Annie b'larsson VIP
Klart du ska säga ifrån. Aj Aj Aj!!! vad din text gör ont att läsa, men det gör ingenting. Hoppas det kommer en mysgubbe snart. Rätt mysgubbe! En snäll och god.
Kraaaam!!
2010-05-14
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP