Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en systervän var här - kärleken mellan oss är stor




du är märkt sa hon

Du är verkligen märkt av din sjukdom sa hon. Jag har ett par år kvar att leva i bästa fall.

TILL MINA VÄNNER - NI som orkar se mig som den jag är nu:

Kan jag bara sända min tacksamhet över att ni orkar. det är inte självklart

och jag är verkligen tacksam.................




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 586 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-05-15 11:51



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
En stor varm kram från ett Hälsingland i försommarskrud.
2010-05-15

  © anakreon VIP
Hang in there!
Calle
2010-05-15

  Bibbi VIP
Eftersom det nyss varit Linnea i almanackan och jag råkar heta det som andranamn så ställer jag ett stort fång med linneor på Ditt bord i tro och föreställning.

Mottag min stora och djupaste kärlek med en stor varm jättekram!//Bibbi
2010-05-15

  Annie b'larsson VIP
Du har gett och ger så mycket Ulla, av dig själv. Jag är oändligt tacksam.
2010-05-15

    sunnanvind
I nöden prövas vännen heter det... kramar dig Ulla, du är min vän!
Tulpaner blandat med videkisse på ditt bord idag!;)
2010-05-15
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP