Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min före detta...


Ditt livs kärlek

Orsaken till att jag inte hört av dig
är att du söker ditt livs kärlek
Då antar jag att du inte har tid för mig
och det vi har haft
Våra minnen, som mer och mer glider iväg
Vi kan inte passa ihop våra halvor i vänskap
Jag vet inte om vi kunde passa ihop dem som älskare
Men jag älskar dig fortfarande
Men du glider ifrån mig
men kanske är det bäst
Med tanke på dagens läge
Men jag saknar dig!
Jag kommer alltid att sakna dig




Fri vers av Patrik Orion Sten
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-15 12:41



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Ärligt och modigt vågar du dig skriva vad du känner. Detta har jag varit med om och jag upplever vänskap så att den ibland är tidsbestämd och där vi lär av varandra. Den är inte alltid livslång utan något vi får bära med oss i hjärtat. Du finner nya vänner som ger och visar dig nya sidor av dig själv. Känner du så också kanske tids nog?
2010-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten