Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hög med katter

Ur just ingenting
möts katterna i en hög
som sen upplöses




Bunden vers (Haiku) av Patrik Orion Sten
Läst 428 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-15 12:58



Bookmark and Share


  vakentimmar
du är så himla duktig på de här korta, fina. du får alltid in något fint :)
2010-05-24

    ej medlem längre
Som så mycket annat här i livet ...
2010-05-16

  Catharina Edin VIP
Vilka rara rader!
2010-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten