Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag och jag och jag...vem som helst :)




jag längtat så det skönaste på jorden...

 

jag längtat så det skönaste på jorden

jag väntat att just knoppen skulle brista

jag skrattat åt min önskan mina drömmar

jag blundat har för ljusets skarpa udd

jag skojat har om bergets plana ytor

jag önskat att få orden mina djupa

jag längtat så en ömhet långt där inne

jag funnit skrattets sannaste distans

jag bjudit har på hela hjärtats saga

jag knutit har min mattas många knutar

jag njutit av de känslorna jag fann

 

(c) tk.




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 273 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-05-15 19:05



Bookmark and Share


  grodsaker
att hela tiden vara
en kropp bär på så många känslor
det finns så mycket att upptäcka
2010-05-15
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra