Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


i samarbete med Fredrik P.

Foto: Eva Langrath




Majmorgon * Sömnlös natt

 

majmorgon

buss i spårsnö

 

fågelsång

 

 

        *

 

sömnlös natt

knackande stuprör

 

- en hackspett

 

vaktmästaren upptäcker

sönderhackad vindskiva

 

 

 

© 2010 Eva Langrath i samarbete med Fredrik P.

 

 

 

 

 




Bunden vers av Eva Langrath VIP
Läst 468 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-05-15 19:25



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tycker mycket om denna!
2010-05-17

  Monika A Mirsch VIP
'knackande stuprör i sömnlös natt'
en välkommen sömnlöshet
skulle jag säga - BRA!
2010-05-16

  aol
så vackert, gillas
2010-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP