Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lånad bild<br>


Nu halva maj har gångat...

 

Nu halva maj har gångat

men kylan den består

för våren den har tvekat

just alltför länge nu

 

Så solens sken har bleknat

och grönskan sväller svagt

när värmen stänger dörren

mot vårens tvekansstund

 

Men värmen den ska komma

spåmannen har så sagt

vi litar på hans sagor

av tro och önskans kraft

 

För värmen är ett måste

för människor och djur

och för naturens växter

och för kärleken så stor

 

(c) tk.

 




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 233 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-05-16 11:10



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fina ord och här i Hälsingland kom värmen äntligen igår
2010-05-16

  Fredrik P. VIP
bra! håller med
trött på kylan nu
2010-05-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Absolut
och jag som
i regn skall gå ut
jag hade hoppats
på en solskens-debut...
2010-05-16
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra