Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath




Tillsammans

 

den första tulpanen

 

en överlevare
i min trädgård

 

björken nedanför backen
skimrande

 

regnet vattnar jorden

 

handens kupning
följer kinden
i morgonljuset

 

foten trampar på
syggig mark
solen letar sig fram

 

blå bergen
syns vid horisonten

 

två stolar tätt intill
på en altan

 

blå okända blommor
mitt bland vallmobladen

 

papper och penna

 

tecknar nya ord
av mina

 

 

© Eva Langrath 2010

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Eva Langrath VIP
Läst 537 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-05-16 11:50



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Sköna vårbilder här i små buketter som ger inspiration till nya ord ja!! Fint!!
2010-05-23

  Fredrik P. VIP
spirrande vår- och
morgonkänsla, diktat
med lekande lätt pensel
tack
2010-05-23

  Miss Mod
Vilken underbar morgon.
2010-05-22

    ej medlem längre
mjukt, varsamt och ytterst kärlek!
2010-05-19

  Bibbi VIP
Sköna ord och jag kan bara av hela mitt hjärta önska lycka till!
2010-05-17

  aol
härlia tankar, lungt fint glider din dag,
2010-05-16

  thyra
Sköna rader ur stillhetens ro! Fint skrivit!
2010-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP