Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fick en dom häromdagen




2-3 år kvar

min älskade Håkan:

Jag kommer inte att hinna det vi talat om. Men det viktigaste uppdraget

är i alla fALL SLUTFÖRT......

kÄRLEKEN TILL DIG O MIN TUMÖR, ÄR DET ENDA SOM VÄXER 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 648 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-05-16 14:03



Bookmark and Share


  KristinaE
Välkommen tillbaka, funderade just hur du har det när jag for vägen via Tjörn och Orust förra veckan. Kram
2010-05-24

  walborg
Du är ett mirakel Ulla. Ödmjukt tacksam att få läsa Dina tankar.
2010-05-17

  Gunilla Rentzing
Det är en fantastisk känsla att se att du återigen kommit in på "poeter" med alla dina fina tankar och ord Ulla! Idag har jag läst alla som du skrivit under denna senaste tid. Så mycket har hänt..... Vad härligt att du hittat tillbaka och sett möjligheten, att det fungerar för dig att förmedla dina livsord igen till alla som saknat dig här under så många månader. Du är en kämpe utan dess like!

Kram
Gunilla
2010-05-16

  Annie b'larsson VIP
Dina texter är så starka i sitt uttryck, att man bara darrar; man vet inte vad man ska säga, därför att rädslan gör att man får lite svårt att tänka klart. Så skriver jag nåt riktigt klantigt här - nåt riktigt klavertramp - så vet du vad det beror på.
Kraaam!!
2010-05-16

  Eva Langrath VIP
En stor varm kram till dig och din Håkan.
2010-05-16

  stenen/ Yv Ericsson
Jaa. vilken kommentar ska man skriva nu? skriver ingen direkt.
din text talar för sig själv. det räcker så.
underbart med din kärlek till Håkan som bara växer!
nu skrev jag visst något endå.
2010-05-16

  Bibbi VIP
Det är i alla fall gott att kunna tala med sina älskade även då de gått över gränsen. De kan bättre förstå än någon nu levande på jorden, var så säker. Det är min djupa erfarenhet.

Det lindrar också smärtan att tala med någon som kan förstå.
2010-05-16
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP