Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud hälsar på

Gud hälsade på
under högmässans lovsång
på en solstråle




Bunden vers (Haiku) av Patrik Orion Sten
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-16 18:03



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
helt enkel
och
underbar...
applåder

kb
2010-05-18

  En strimma av guld
Hände på både min mormors och morbrors begravning och när jag är på mormors grav.

Vacker
2010-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten