Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som försvann

När jag håller din hand i min
Så är jag oslagbar
Då klarar jag allt, inget kan stoppa mig
Jag svävar bland rosa moln

Du är den enda för mig
den där någon, som alla letar efter
Den där någon
som håller om mig hårt

Med dig finns inget ont
Tusen ord kan inte beskrivas i din själ
Min lycka att vara din!
Att du finns...

Du som en gång fanns

Din vackra gestalt syns endast för mig i min sömn
När jag blundar, känner jag din närhet
Som sedan försvinner när jag vaknar
Den som håller luften kring min hand

Men som sakta flyr när morgonen kommer åter
Då är jag oslagbar, när rädslan att förlora dig
aldrig kan upplevads igen




Fri vers av Elisabeth Johansson
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-17 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Johansson
Elisabeth Johansson