Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort fri dikt om natten som var och den morgonen som är.


Öppna dörrar

Bakom välvda dörrar som öppnats och stängts.
Lutar tjocka säkerhetsdörrar på glänt.

Brummande ljus genom springan i dörren,
leker som fingrar över golvets hårdhet.

Flammar,
likt den eld som hållit henne vid liv.

Tills mörkret faller igen
och ensamheten knyter sin hårda näve

I en olåst lägenhet i närheten av ondskan,
förbränns förlåtelsen mot vadderade väggar.

Skalet av kroppen ler
åt de tusentals nyckelpigor,
som springer under huden,
in och ut och ut igen.

Tills jaget i mörkret
blivit hennes eget.

(2005-11-12 CBT)




Fri vers av crim24
Läst 347 gånger
Publicerad 2005-11-12 10:57



Bookmark and Share


  Propella
Oj... En stark text. Den griper verkligen tag i mig. Du har en fantastisk berättarröst.
2005-11-12
  > Nästa text
< Föregående

crim24
crim24