Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En glimt av himlen!

Letar överallt
såg bara för en sekund

En liten glimt av himlen
ny tankebild
jag vet att den finns

Går barfota här i världen
vi är alla här för att känna

Det finns saker man aldrig förstår
det bara är så

Levandes kännandes
födas och leva

Tidens tillstånd kommer till oss
visar oss vår egen väg





Fri vers av Lars Hedlin
Läst 313 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-18 16:10



Bookmark and Share


  Cadena
Tycker att den här är väldigt vacker och har en fin ton. Den tar en med på en insiktsfull resa samtidigt som den både uttalar och behåller mysteriet i tillvaron.
2010-06-02

  mare VIP
Bra skrivet..
2010-05-28

  Junitvillingen
En liten glimt av himlen kanske kan öppna upp till fler glimtar? Tidens tillstånd kan visa vägen - men valen gör vi själva. Fin text Lasse - med underbar rubrik:-)
2010-05-20

  anits VIP
Vackra rader
2010-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin