Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fyra dagar gamla kattungar, som blivit bortstötta av modern, och matas med nappflaska.


Kravlande tassar

kravlande tassar
med missriktad sonarpejl
sökande mamma




Bunden vers (Haiku) av Patrik Orion Sten
Läst 424 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-18 18:41



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Men åh! Stackarna! Finnes där ingen surrogatmamma? Jättefin haiku.
2010-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten