Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varm dag och loja katter.


Varm dag

Maskrosen gula
lockar brummande humla
bland varma katter




Bunden vers (Haiku) av Patrik Orion Sten
Läst 440 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-18 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten