Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kan ana dina fotsulor vidröra mitt golv

 

lägg dig om min själ

jag vill känna mig vaggas

av dig

ett tomt rum

andas nu

följer min blick

som söker...


orörda minuter

alla de vilande

i oss

och suktande lägger jag mig

i din värld

och kysser dina fotsulor


de är så kalla!
fryser du älskade?
 




Fri vers av Rosen VIP
Läst 715 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-05-18 19:10



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackra berörande
längtansfulla ord
2010-05-19

  Aftonvännen
96 sekunder av tankar på var sitt håll
2010-05-18

    Bodil Sandberg
"lägg dig om min själ " vilket vackert uttryck!!

underbar kärlekspoesi!
2010-05-18

  Smörblomma
Så vackert skrivet om kärlek och längtan.
2010-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP