Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte alla stavelser, men en hyllning till en enögd jägare!


Enögd pirat

En enögd pirat
som når upp till fjärils höjd
från stillastående




Fri vers av Patrik Orion Sten
Läst 481 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-18 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten