Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämnade katter

Alla vackra katter
som slängts bort av människor
humant handlande?




Bunden vers (Haiku) av Patrik Orion Sten
Läst 455 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-18 19:33



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Gillar verkligen ditt kattema/haikutema, roliga att läsas och fint utförda.
2010-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten