Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sagan om allt som är dött

Han var vilseledd, även om inte misstänkt
Återvunnen
Det kikande skalet kysser, ljuger
Varande dos
Ingen utsatthet för militära affärer som mig
Borstar upp mängder
Jag har en dum flamma från överansträngning
Eller död, jag frågar dig

Alice är en docka långt borta
Mannen och den bisexuelle
Läcker ut vad de kan börja göra
Jag är sårad, jag vill ha rosens ilska
Den tidiga vårens krigare
Han är också blind men hoppar för att han vill

Brist av utsatthet i spillrorna
Även banditer, kvinnor som män
De är krossade till omgivningen
De är alla för evigt bland atommoln
Du kan få tillbaka ditt paraply
Endast tänder är tillåtna sex
Det är helt enkelt så det är, släng in en bit
De glädjer sig i det
Men för oss i den andra drömvärlden är dem onda
Även hjärtan sparkas och säras




Fri vers av aconseguir
Läst 347 gånger
Publicerad 2010-05-18 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aconseguir
aconseguir