Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dimmig måne.

En mörk natt tvättar jag mina kläder
Stannar upp och påminns
Små flisor av mig som fallit av
Som en blixt föll även jag

Tillsammans en dimmig månnatt
Vår terass i skyn
Alla andra var så små
Du och jag blev ett vi
Himmelen var blind, även jag
Vi separerade
Jag talade mig själv till rätta
Det tog en månad

Vad är så ljust?
Du går, jag går
Vi går skilda mot samma måne

Finns det någon här
Som också sett den blå?
Från dvärg till kärleksfull idol
Du är fylld av så många nätter
Som allihop gör mig sömnig

Blå månnatt
Och vår terass ligger kvar i skyn




Fri vers av aconseguir
Läst 395 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-30 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aconseguir
aconseguir