Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trettionio galaxer

Hej trettionio galaxer,
Första perioden
Andra perioden
Tredje perioden
Sista perioden
Första pausen

Slag
Springer
Blockerar
Vänder om
Hoppar
Trycker på
Men jag är en bluff
Under dagarna som ondsint blivit krossade
Är jag lite blyg utan dig vid min sida
Första perioden
Andra perioden
Tredje perioden
Sista perioden
Första pausen
Försvarar
Precis
Trycker på precis som det är
Morgondagen är nog mer min grej
Hur många gånger jag än blir dömd
Så är jag alltid starkare med dig vid min sida

Hej trettionio galaxer,
Helt ensam i mitt ovala hjärta
Jag tycker det är ett bra ställe
Vill inte förlora det
Eftersom det är den enda plats jag hör hemma på
Detta är jag som är svag av min blygsamhet
Det är du som gjort det så
Men från botten av mitt hjärta
Glöm det (jag älskar dig)




Fri vers av aconseguir
Läst 378 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-28 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aconseguir
aconseguir