Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liknande

Jag känner min väg
I illusionerna på himmelen
Går förbi dig
Du förändras, du bryts
Känn igen himmelen
Krossa dig och flyg iväg

I dessa händer
Ligger smärta som aldrig försvinner
Alla som bryr sig försvinner
Och saker förändras
Med den där rösten du har
Och dina uttryck
Även dina svar
Dessa ord och dessa böner
Hellre än önskningar

För en ynklig existens
Detta blåser och detta värmer
En dag kommer att existera
Och kommer att förintas
Berätta för mig
Varför
Låtsas att le och tårarna slits bort




Fri vers av aconseguir
Läst 403 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-06 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aconseguir
aconseguir