Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstådd sorg.

Solen har trasslat in sig i törne
Den ångrar sig och smälter
Jag spottar på drömmar jag tröttnat på
Skrattar åt dem

Hjärtan tillhörande folket som blev uppätna av ensamhet
Folket som växte upp
Smälte ihop i den vita massan

Ingen har begärt
Den trasiga sanningen
Omvänd
Kärlek till leendet

En morgon med moln överallt

Förstådda lögner är vackra
Tårarna som drunknat i knivarnas flod
Är ganska fina
Jaget
Som inte kan förlåta
Tårarna, lögnerna, kärleken
Jag hatar det
Men kan inte återvända
Det kan inte nå fram
Det kommer sluta på avstånd
I en mildhet utan förorening
Med tårar vill jag sova

Solen verkar alldeles galen
Ger ändå ifrån sig så enkla skall
Den vrålande kommer aldrig att höras igen




Fri vers av aconseguir
Läst 474 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-25 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aconseguir
aconseguir