Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

8mm fyllda med kärlek och hat

Även du fick omsvepta tårar
Jag ändrade på vattnet för hjärtats komfort
Stäcker bröstet, rösten sjunger
Känslor gråter med ljud
Det riktigt mjuka i himlen någon dag

Jag skickade iväg dig för att paddla till livet du skulle möta
För bröstet passar nyckeln alla
Ord slipprar ur händerna av att bara pasera varandra, av hat.
Skrik ut, orsaker låter tårarna vara kvar, jag älskar dig
Existens här
Du kommer inte möta mig någon mer dag

Det är alltid nästa gång som du noterar att jag är borta
Tårarna är kvar, jag älskar dig mjukt i skyn
Alltid mjukt
Fixade också några känslor ingnorda i honom, de blev tårar
Himmel, hav, jag, land, vind, det regnar jag gråter
Min önskan till en annan just nu




Fri vers av aconseguir
Läst 384 gånger
Publicerad 2010-05-18 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aconseguir
aconseguir