Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt

Ensam vid datorn
efter ännu en dag
det är då orden
tankarna formuleras
sammanfattar en dag som fyllts av ord
kanske några gjort skillnad
andra har lagts hög
för att tas fram
vid andra tillfällen
då just de orden
just vid det tilfället
kan fylla en funktion

AA




Fri vers av AA VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-19 01:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP