Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I natten

Minnena passerar
i natten
ett liv passerar förbi
människor som berört
finns kvar
bevaras
inom mig
platser som varit en del av mitt liv
som jag inte kommer att återvända till
var viktiga då, formade mig
finns där i minnes kartoteket
allt som finns där i banken
är jag
den jag är nu





Fri vers av AA VIP
Läst 92 gånger
Publicerad 2023-01-30 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP