Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat

Hjärtat är livet
inget liv
utan ett pulserande hjärta

Fånga din dag
lev den
njut av att det
pulserar




Fri vers av AA VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-02-06 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP