Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En förvriden värld

En förvriden värld
hänsynslösa män styr världen
styr sina medborgare
duperar in dem i en bubbla
fri från tankar om en annan värld
det är de som bestämmer
vad som är sant och falskt

En förvriden värld
där människovärdet inte existerar
där begrepp som jämlikhet, rättvisa och yttrandefrihet utmönstrats

En förvriden värld
där galna män styr oss
med sina sanningar
mot apokalypsen




Fri vers av AA VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-03-07 14:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är bara att se på Hamas.
Hänsynslösa massmördare.
2024-03-07
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP