Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnor

Stjärnklara nätter
glimrande stjärnor
blinkar i fjärran
i universum
människans litenhet
människans sårbarhet
blottas

Det är vackert

En tår på min kind
i denna hänförelse
över varandet




Fri vers av AA VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-07 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP