Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den undergivna regin


Förhäxad av
skönhets magi
av kroppars vackra
okontollerade regi
utan att veta säkert
styrdes hon mot
hjärtats tragedi

Skönheten ekar
i nattlig evighet
drömmar andas
om ohämmad
fullkomlighet

I lustens makt
över sinnen
sover den
sköra längtan
som så lätt kan
väckas av under-
givna minnen




Fri vers av SeXara
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-19 16:22



Bookmark and Share


  Aftonvännen
3 stycken

Tre kyssar

två femenina och mjuka :)

ett sista stycke med för mycket surt saliv :(
2010-05-19
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara