Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.ardunia.dinstudio.se


Outtalat


Inga ord
endast blickar
ingen tanke
endast känsel
kvällen tickar
förnimmelse
av fängsel

Inget som
uttalas från
min mun
endast kyssar
som gör mig stum

Trollbunden av
ögons mörka sken
av hud som är
så sammetslen
händer som letar
sig in i mitt hår
drar i det långsamt
innan de beslutsamt
tvingar isär mina lår

Hela livet centrerat
precis just där
när jag inte längre kan
andas utan att stöna
när du är precis där jag är
när du är så fruktansvärt
jävla nära att du känner
min kropp vibrera och böna




Fri vers av SeXara
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-19 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara