Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Cittra, en vacker bruntabby, som jag är fadder till


Cittra

Graciös kattdam
tabbyfärg med bruna öron
Min vackra Cittra




Bunden vers (Haiku) av Patrik Orion Sten
Läst 453 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-19 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten