Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en mycket rädd katt, som väser om man kommer nära!


Till en svart och tufsig kisse

svarttufsig hane
väser som en orm i värn
slumrar i solen




Bunden vers (Haiku) av Patrik Orion Sten
Läst 361 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-19 18:47



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Katter som blivit illa behandlade glömmer aldrig trots att vi kan bygga upp ett förtroende så finns ärren kvar. Katter är fina och trogna djur. Jag älskar dom.

Fint skrivet.
2010-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten