Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flydda tider

Vandrat runt i ensamhet
strövat längs gator
som bär på minnen
av tid som flytt

En gång
vandrade även jag där

Allt är sig likt
liksom tiden stått stilla
Det ända som är olikt är människorna
atmosfären
avogheten mot främlingar

Något har hänt

AA




Fri vers av AA VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-20 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP