Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svartlista melankoli

Varför skapar detta moln regn?
Det vet ju när vi förutser dess tårar

Farväl du ofta svullna
Du som inte lät dig bestämmas över
(En egenskap jag förlorat)
I matematiken som så många litar på
Inte ens de som kan sina verser vågar
Men nu är tiden kommen att tala
(Ditt hem är långt härifrån)

Detta är fortfarande det som erbjuds
Vi rekommenderar ett fullt liv
Skaffa det snart lille du
Jag har ett hus fullt av depression
Men det är något man ska hålla tyst om
Och det är inte ens något han sa åt oss att berätta

Jag sliter hår, det är det jag är bra på
Denna himmel har redan förlorat sitt

Matematik min herre
Något icke räknat
Ett slag
Spring min prins




Fri vers av aconseguir
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-20 06:57



Bookmark and Share


  ThePrettyPoPuP
Fina ord. Du levererar på ett super bra sätt. Älskar sättet du skriver på!
2010-05-20
  > Nästa text
< Föregående

aconseguir
aconseguir