Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

damm ska du åter bli

En incident
Långt försjunken i minnet
Reflekterar
Variga morgondagen

Jag var i min egen värld
Jag skapade mitt egna samhälle
Jag förintade mina egna känslor

Svaret som alla söker
Finns inte
Någon bjuder mig
Med en hand ner
Apor märker inte sådant
De fortsätter sin dans
Ingen identitet

Du vill ha en slav
Finns friheten här?

Alla är fyllda av begär
Alla är svin

Ett tyst hjärta talar alltid sanning
Ge kärleken till de lojala
Krossa din egen värld
Krossa ditt eget samhälle
Krossa allting




Fri vers av aconseguir
Läst 357 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-20 06:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aconseguir
aconseguir