Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar jag skrev ner igår vid stranden


MIN TILLFLYKT

Vinden rufsar om mitt hår
solen ger mig glädje och
förtröstan på en morgondag

Vattnet får mig att känna
lugn och ro, där jag stilla
står på stranden, lyssnar
till vattnets sång, när det
träffar strandkanten

Jag vet att Du ser mig, jag
anar att det är Du som sjunger
så vackert för mig, denna
tidiga onsdagsmorgon i maj
månad

När jag tagit min tillflykt
till Dig, söker Dig innan
dagen tar sin början



anits 20 maj 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-05-20 16:20



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ord av balsam.
2010-05-24

  Catharina Edin VIP
Mycket fint.
2010-05-21

  Eva Helene VIP
Stillhet och förtröstan. Fint!
2010-05-20

  Larz Gustafsson VIP
En oas.
2010-05-20
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP