Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en kattmamma med sin dotter på katthemmet, de är ofta tillsammans!


Mor och dotter katt

mor och dotter katt
som alltid är tillsammans
ropar vid avstånd




Bunden vers (Haiku) av Patrik Orion Sten
Läst 352 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-20 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten