Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan hända att mina dikter blir lite för flummiga ibland efter som de ofta kommer direkt från en underlig känsla. men den handlar om hur det är att älska varandra, eller gör man verkligen det ?


de osäkra

Du är min högsta fruktan och min största svaghet.

Dina ögon är blinda för min kärlek och dina visor är tomma på ord.
Min älskling, vill du kanske gå din väg? Vart flyter dina melodier?
Traskar dina spår åt det andra hållet, långt ifrån mig?

Du är min största fruktan och kärlek,
kan du se orden på mina läppar, eller är du lika rädd som mig?
Vill jag kanske gå min väg?




Fri vers av felicia berg
Läst 313 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-20 20:57



Bookmark and Share


  LassO
bra fångat
2010-05-20
  > Nästa text
< Föregående

felicia berg
felicia berg